Over ons

Tennisschool Scheepens-Schultz gelooft dat iedereen altijd verder kan leren. Op elke leeftijd, elk niveau. Kijk naar topspelers, ook zij schaven door aan hun slagen, spelplan of mentale weerbaarheid. Onze trainers bieden je een prettige leeromgeving met ruimte om te experimenteren. Iets nieuws onder de knie krijgen kost immers veel aandacht en oefenen. Om in de les het beste uit jezelf te halen gebruiken we de laatste inzichten uit de tennis-specifieke bewegingsleer.

Bij ons train je onder leiding van een leraar in bezit van een KNLTB-licentie met passie voor het spel. Op het inschrijfformulier kun je jouw leerwensen aangeven. Je trainer zet die om in haalbare, meetbare doelen.

Onze kennis, creativiteit en enthousiasme geven we graag aan jou door!

Meer weten? Bel of mail ons!


Ons team

Sacha Scheepens-Schultz

Sacha Scheepens-Schultz

Oprichtster / Trainster

Ik hou enorm van het spelletje tennis en heb dan ook vanaf mijn 11e tot mijn 35e jaar zeer fanatiek gespeeld met als resultaat 3 jaar in de hoofdklasse. Inmiddels ben ik in het bezit van de A en B-licentie en ben me dan ook steeds meer gaan richten op het beter maken van anderen.

Ik ben een jaar als coach op de tour geweest met mijn zusje Brenda en heb daarin veel coach ervaring opgedaan, daarna ben ik samen met mijn man een tennisschool begonnen waarmee we o.a. 15 jaar in Badhoevedorp hebben gewerkt.

Ik heb ontzettend veel zin om bij jullie op dat prachtige park te mogen gaan lesgeven en ik hoop 2 dingen: 1) dat je heel veel plezier krijgt of houdt in het spelletje tennis en 2) dat ik je naar een beter niveau kan helpen.

Sander Scheepens

Sander Scheepens

Oprichter/ trainer

” Mijn naam is Sander en sporten is mijn passie. Van oorsprong ben ik een ijshockeyer en dit heb ik meer dan 20 jaar op het hoogste niveau gespeeld . Tennis doe ik van kinds af aan en ik heb altijd toernooien en competitie gespeeld. Het blijft voor mij geweldig om andere dit interessante spel beter te leren spelen.

Samen met mijn vrouw Sacha heb ik het CIOS in 1989 succesvol afgerond met daarbij de A en B-licentie. We hebben beide zeer veel ervaring in het geven van tennislessen op technisch, tactisch mentaal zowel conditioneel gebied, maar ook hebben we veel ervaring in het organiseren van evenementen dus daarom gaan we de komende zomer ook veel nevenactiviteiten organiseren, zoals conditietrainingen in het bos!

Sas en ik zien het als een superleuke uitdaging om de leden van TC ABN-AMRO naar een hoger level zowel op als naast de tennisbaan te gaan brengen! “

  Nicole Jagerman

  Nicole Jagerman

  Trainster

  “Ik heet Nicole Jagerman, ben geboren in Amstelveen waar ik op 6-jarige leeftijd begonnen ben met tennis. Vanaf mijn 18e heb ik de internationale toernooien mogen spelen. Dit heb ik 11 jaar gedaan en mijn hoogste ranking is in de single 43 en in de dubbel 22 op de wereldranglijst. Ik heb met de zus van Sacha, Brenda aan de Olympische Spelen van Barcelona meegedaan en dit was toch wel een van de mooiste toernooien uit mijn tennisleven.

  Na het beëindigen van mijn professionele tennisleven in 1997 heb ik de A en B opleiding afgerond bij de KNLTB en afgelopen jaar heb ik de C opleiding afgerond. Ik ben afgestudeerd aan de fotovakschool in Amsterdam en naast het lesgeven is fotografie ook een van mijn grote passies.

  Mijn training bestaat altijd uit een deel techniek, fysiek en tactiek maar ook geef ik graag mentale tips en hoe je nu een wedstrijd het beste kan benaderen. Wat kan je doen op belangrijke momenten, hoe kan je met druk omgaan en het leren van spelpatronen is iets wat ik zelf heel belangrijk vind. Ook in het dubbelspel is er veel te leren op dit gebied. Het belangrijkst is natuurlijk dat je veel plezier hebt op de baan.”

   Sidney de Boer

   Sidney de Boer

   Trainer

   “ Mijn naam is Sidney de Boer, ik ben 29 jaar en woonachtig in Amsterdam. Ik tennis vanaf m’n vijfde jaar en geef tennisles vanaf mijn achttiende. Bij de KNLTB heb ik zowel mijn A als B-trainerslicentie gehaald. Ik speel veel toernooien gedurende het zomerseizoen en vind het heerlijk om dat te combineren met het lesgeven.

   Mijn passie ligt bij het toptennis en het maximale uit een speler te halen, daarnaast vind ik het ook erg leuk om de recreatieve speler verder op weg te helpen. Toen Jainy vroeg of ik de woensdag en donderdagavond wilde lesgeven hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik kijk er erg naar uit om te starten. “

    This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!