Over ons

Tennisschool Scheepens-Schultz gelooft dat iedereen altijd verder kan leren. Op elke leeftijd, elk niveau. Kijk naar topspelers, ook zij schaven door aan hun slagen, spelplan of mentale weerbaarheid. Onze trainers bieden je een prettige leeromgeving met ruimte om te experimenteren. Iets nieuws onder de knie krijgen kost immers veel aandacht en oefenen. Om in de les het beste uit jezelf te halen gebruiken we de laatste inzichten uit de tennis-specifieke bewegingsleer.

Bij ons train je onder leiding van een leraar in bezit van een KNLTB-licentie met passie voor het spel. Op het inschrijfformulier kun je jouw leerwensen aangeven. Je trainer zet die om in haalbare, meetbare doelen.

Onze kennis, creativiteit en enthousiasme geven we graag aan jou door!

Meer weten? Bel of mail ons!


Ons team

Sacha Scheepens-Schultz

Sacha Scheepens-Schultz

Oprichtster / Trainster

Ik hou enorm van het spelletje tennis en heb dan ook vanaf mijn 11e tot mijn 35e jaar zeer fanatiek gespeeld met als resultaat 3 jaar in de hoofdklasse. Ik ben in het bezit van de A en B-licentie , geef al vele jaren aan verschillende niveaus training en richt me volledig op het beter maken van iedere leerling.

Ik ben een jaar als coach op de tour geweest met mijn zusje Brenda en heb daarin veel coach ervaring opgedaan, daarna ben ik samen met mijn man een tennisschool begonnen waarmee we o.a. 15 jaar in Badhoevedorp hebben gewerkt.

Ik heb ontzettend veel zin om bij jullie op dat prachtige park te mogen gaan lesgeven en ik hoop 2 dingen: 1) dat je heel veel plezier krijgt of houdt in het spelletje tennis en 2) dat ik je naar een beter niveau kan helpen.

Sander Scheepens

Sander Scheepens

Oprichter/ trainer

” Mijn naam is Sander en sporten is mijn passie. Van oorsprong ben ik een ijshockeyer en dit heb ik meer dan 20 jaar op het hoogste niveau gespeeld . Tennis doe ik van kinds af aan en ik heb altijd toernooien en competitie gespeeld. Het blijft voor mij geweldig om andere dit interessante spel beter te leren spelen.

Samen met mijn vrouw Sacha heb ik het CIOS in 1989 succesvol afgerond met daarbij de A en B-licentie. We hebben beide zeer veel ervaring in het geven van tennislessen op technisch, tactisch mentaal zowel conditioneel gebied, maar ook hebben we veel ervaring in het organiseren van evenementen dus daarom gaan we de komende zomer ook veel nevenactiviteiten organiseren, zoals conditietrainingen in het bos!

Sas en ik zien het als een superleuke uitdaging om de leden van TC ABN-AMRO naar een hoger level zowel op als naast de tennisbaan te gaan brengen! “

Nicole Jagerman

Nicole Jagerman

Trainster

“Mijn naam is Nicole Jagerman, ben geboren in Amstelveen waar ik op 6-jarige leeftijd begonnen ben met tennis. Vanaf mijn 18e heb ik de internationale toernooien mogen spelen. Dit heb ik 11 jaar gedaan en mijn hoogste ranking is in de single 43 en in de dubbel 22 op de wereldranglijst. Ik heb met de zus van Sacha, Brenda aan de Olympische Spelen van Barcelona meegedaan en dit was toch wel een van de mooiste toernooien uit mijn tennisleven.

Na het beëindigen van mijn professionele tennisleven in 1997 heb ik de A, B en C opleiding afgerond bij de KNLTB. Ik ben afgestudeerd aan de fotovakschool in Amsterdam en naast het lesgeven is fotografie ook een van mijn grote passies.

Mijn training bestaat altijd uit een deel techniek, fysiek en tactiek maar ook geef ik graag mentale tips en hoe je nu een wedstrijd het beste kan benaderen. Wat kan je doen op belangrijke momenten, hoe kan je met druk omgaan en het leren van spelpatronen is iets wat ik zelf heel belangrijk vind. Ook in het dubbelspel is er veel te leren op dit gebied. Het belangrijkst is natuurlijk dat je veel plezier hebt op de baan.”

  Jainy Scheepens

  Jainy Scheepens

  Trainster

  Mijn naam is Jainy Scheepens en ik geef al een aantal jaar met heel veel plezier training bij TC ABN-Amro. Tennis is er bij mij met de paplepel in gegoten in mijn tennisfamilie. 5 Jaar lang heb ik fulltime getennist en veel toernooien in het buitenland gespeeld. Mijn hoogst behaalde ranking is 685 WTA en 18 van Nederland. Sinds ik ben gestopt met full time tennissen ben ik les gaan geven en heb ik de opleiding fysiotherapie gevolgd. De afgelopen 6 jaar heb ik op verschillende tennisclubs les gegeven. Nu geef ik part time tennisles naast mijn baan als fysiotherapeut. De combinatie blijft erg leuk want tennis blijft mijn passie.

  Ik vind het belangrijk om in de lessen die ik geef aan ieders persoonlijke doel te werken. Dit kan per persoon verschillen van techniek verbeteren tot fitter worden tot lekker plezier hebben.

  Carin Bakkum

  Carin Bakkum

  Trainster

  Mijn naam is Carin Bakkum. Ik heb een best aardig prof tennis verleden. In de single is mijn hoogste WTA ranking 141 en in de dubbel 69, dit was in de periode 1985-1995. Ook heb ik samen met de andere trainster Nicole leuke overwinningen geboekt. Ik was dus enorm enthousiast toen Sacha me vroeg dit leuke trainers team te komen versterken. Ook zal ik tijdens de daguren leuke nieuwe trainingsvormen met Sacha aanreiken. Lesgeven doe ik al vele jaren en met in het bezit zijnde van A/B en C licentie ga ik deze zomer vol enthousiasme bij jullie gezellige club TC ABN-AMRO aan de gang. Tot snel op de baan.

  Bas Coulier

  Bas Coulier

  trainer

  Mijn naam is Bas Coulier, ik ben getrouwd en woonachtig in Amsterdam. Ik ben een energieke, zeer positieve en hardwerkende tennis-coach. Ik werk al 28 fulltime als trainer bij de elite en de top jeugdspelers zowel de dames als de heren in Nederland.

  De laatste 3 jaar was ik de verantwoordelijke bondscoach van de topspelers van Nederland en gaf ik training op het Nationaal training centrum.

  Er zijn spannende plannen voor volgend jaar, maar toen Sas me vroeg om deze zomer 1 avond te komen lesgeven bij TC ABN-AMRO vond ik het eigenlijk een zeer leuke afwisselende uitdaging om weer eens met recreatieve spelers bezig te zijn. Ik heb van Sas vernomen dat jullie super enthousiast en fanatiek zijn, dus dat klinkt fijn.

  Nou ik heb er veel zin in en ik hoop op een leerzame gezellige mooie zomer. Bas

  This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!