Over ons

Over ons

Tennisschool Scheepens-Schultz gelooft dat iedereen altijd verder kan leren. Op elke leeftijd, elk niveau. Kijk naar topspelers, ook zij schaven door aan hun slagen, spelplan of mentale weerbaarheid. Onze trainers bieden je een prettige leeromgeving met ruimte om te experimenteren. Iets nieuws onder de knie krijgen kost immers veel aandacht en oefenen. Om in de les het beste uit jezelf te halen gebruiken we de laatste inzichten uit de tennis-specifieke bewegingsleer.

Bij ons train je onder leiding van een leraar in bezit van een KNLTB-licentie met passie voor het spel. Op het inschrijfformulier kun je jouw leerwensen aangeven. Je trainer zet die om in haalbare, meetbare doelen.

Onze kennis, creativiteit en enthousiasme geven we graag aan jou door!

Meer weten? Bel of mail ons!


Ons team

Sacha Scheepens-Schultz

Sacha Scheepens-Schultz

Oprichtster / Trainster

Ik hou enorm van het spelletje tennis en heb dan ook vanaf mijn 11e tot mijn 35e jaar zeer fanatiek gespeeld met als resultaat 3 jaar in de hoofdklasse. Ik ben in het bezit van de A en B-licentie , geef al vele jaren aan verschillende niveaus training en richt me volledig op het beter maken van iedere leerling.

Ik ben een jaar als coach op de tour geweest met mijn zusje Brenda en heb daarin veel coach ervaring opgedaan, daarna ben ik samen met mijn man een tennisschool begonnen waarmee we o.a. 15 jaar in Badhoevedorp hebben gewerkt.

Ik heb wederom ontzettend veel zin om bij jullie op dit prachtige park te gaan lesgeven en ik hoop 2 dingen: 1) dat je heel veel plezier krijgt of houdt in het spelletje tennis en 2) dat ik je naar een beter niveau kan helpen.

Sander Scheepens

Sander Scheepens

Oprichter/ trainer

” Mijn naam is Sander en sporten is mijn passie. Van oorsprong ben ik een ijshockeyer en dit heb ik meer dan 20 jaar op het hoogste niveau gespeeld . Tennis doe ik van kinds af aan en ik heb altijd toernooien en competitie gespeeld. Het blijft voor mij geweldig om andere dit interessante spel beter te leren spelen.

Samen met mijn vrouw Sacha heb ik het CIOS in 1989 succesvol afgerond met daarbij de A en B-licentie. We hebben beide zeer veel ervaring in het geven van tennislessen op technisch, tactisch mentaal zowel conditioneel gebied, maar ook hebben we veel ervaring in het organiseren van evenementen dus daarom gaan we de komende zomer ook een paar nevenactiviteiten organiseren, zoals de gratis clinic en het slottoernooi!

Sas en ik zien het als een superleuke uitdaging om de leden van TV Amsterdamse Bos naar een hoger level zowel op als naast de tennisbaan te gaan brengen! “

Bas Loohuis

Bas Loohuis

Trainer

“Mijn naam is Bas Loohuis, ben geboren in Badhoevedorp waar ik op 5-jarige leeftijd begonnen ben met tennis. Ik ben gestart met mijn lessen bij TV Badhoevedorp en had daar les van Sacha en Sander. Na het beëindigen van mijn professionele tennisleven ben ik veel gaan lesgeven. Afgelopen 10 jaar heb ik tennisles gegeven in Amerika en Australië. Deze winter ben ik teruggekomen naar Nederland. Ik vind het leuk om nog een paar avonden in de week bij jullie les te komen geven. Dit gaan komend seizoen de maandag en dinsdag avond worden.

Mijn training bestaat altijd uit een belangrijk deel techniek, stuk fysiek en tactiek maar ook geef ik graag mentale tips en hoe je nu een wedstrijd het beste kan benaderen. Omdat ik zelf ook veel wedstrijden heb gespeeld weet ik wat er in je omgaat. Nu speel ik zowel tennis als padel alleen voor de lol, dus niet meer op hoog wedstrijd niveau. Mijn beste slag vind ik mijn service en de beste speler vind ik Djokovic. Ik vind T.V. Amsterdamse Bos een erg leuke club en ik hoop jullie snel op de baan te zien, zodat ook ik dan kan deelnemen in het verhogen van je level en uiteraard ook je speelplezier


  Jainy Scheepens

  Jainy Scheepens

  Trainster

  Mijn naam is Jainy Scheepens. Voor vele van jullie is het al bekend nieuws dat ik vorig jaar zomer bevallen ben van een kleine man (Lio). Deze zomer zal ik de woensdag avond komen lesgeven!

  Ik geef al een aantal jaar met heel veel plezier training. Tennis is er bij mij met de paplepel in gegoten in mijn tennisfamilie. 5 Jaar lang heb ik fulltime getennist en veel toernooien in het buitenland gespeeld. Mijn hoogst behaalde ranking is 685 WTA en 18 van Nederland. Sinds ik ben gestopt met full time tennissen ben ik les gaan geven en heb ik de opleiding fysiotherapie gevolgd. De afgelopen 6 jaar heb ik op verschillende tennisclubs les gegeven. Nu geef ik part time tennisles naast mijn baan als fysiotherapeut. De combinatie blijft erg leuk want tennis blijft mijn passie.

  Ik vind het belangrijk om in de lessen die ik geef aan ieders persoonlijke doel te werken. Dit kan per persoon verschillen van techniek verbeteren tot fitter worden tot lekker plezier hebben.

  Carin Bakkum

  Carin Bakkum

  Trainster

  Mijn naam is Carin Bakkum. Ik heb een best aardig prof tennis verleden. In de single is mijn hoogste WTA ranking 141 en in de dubbel 69, dit was in de periode 1985-1995. Ook heb ik samen met de andere vroegere trainster Nicole leuke overwinningen geboekt. Ik was dus enorm enthousiast toen Sacha me vroeg dit leuke trainers team te komen versterken. Ook zal ik tijdens de daguren leuke nieuwe trainingsvormen, bedacht samen met Sacha gaan aanreiken. Lesgeven doe ik al vele jaren en met in het bezit zijnde van A/B en C licentie zal ik ook deze zomer weer vol enthousiasme bij jullie gezellige club TV Amsterdamse Bos aan de gang gaan. Ik zal komende zomer de donderdag avond voor mijn rekening nemen en we willen dit seizoen op de woensdag ochtend een intensief + techniek training gaan beginnen! Deze neem ik voor mijn rekening! Tot snel op de baan.

  Igor, Steffan, Willem

  Igor, Steffan, Willem

  trainers

  Mijn naam is Igor Danser, ik ben 22 jaar en kom uit Badhoevedorp. Op mijn vierde ben ik begonnen met tennis en sindsdien niet meer weg te denken van de baan . Twee jaar geleden heb ik mijn hoogtepunt in tennis bereikt door mee te doen in de eredivisie. Verder ben ik vorig jaar begonnen met lesgeven bij TV Amsterdamse Bos en kijk ik ernaar uit om dit jaar de dinsdagavond lessen te gaan geven! In mijn trainingen vind ik het belangrijk en leuk om het tactische aspect van tennis in zowel de single als dubbel te behandelen. Maar daarbij de techniek natuurlijk niet uit het oog te verliezen!

  Ik ben Steffan van Weldam 19 jaar oud. Dit wordt mijn 2de jaar als tennisleraar bij tennisschool Scheepens-Schultz en bij jullie op het park TV Amsterdamse Bos. Ik sta nu 63 van Nederland en ben een 1,0 op mijn rating. Ik tennis al sinds mijn 5de en tennis is nog steeds mijn passie! Wat ik wil doorgeven als trainer is enthousiasme en technische/tactische onderdelen van tennis. Ik zal de donderdag avond weer voor mijn rekening nemen. Geef je op als je bij mij weer skills wil bijleren!

  Mijn naam is Willem van der Grinten, ik ben 21 jaar oud. Ik woon in Badhoevedorp en tennis hier ook al mijn hele leven. Van jongs af aan ben ik een fanatiek tennisser die elke dag met deze sport bezig is. Elke zomer neem ik deel aan vele toernooien in binnen- en buitenland. Sinds een jaar ben ik ook actief tennistrainer bij Scheepens-Schultz op TV Amsterdamse Bos. Het bevalt mij heel erg om mijn opgedane kennis over de tennissport te delen als trainer om de lessers te laten genieten van het spelletje. Graag behandel ik met jullie het technische en fysieke aspect van tennis. Ik zie jullie op de woensdagavonden!

  This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!