De Veelgestelde Vragen over Tennisschool Scheepens-Schultz

Waar kan ik jullie lessen volgen?

Op dit moment verzorgt Tennisschool Scheepens-Schultz de trainingen op TC ABN AMRO.

Moet ik lid worden van TC ABN AMRO om bij Tennisschool Scheepens-Schultz te kunnen trainen?

Ja. Aanmelden kan via de site van TC ABN AMRO. Als je geen lid bent van de club mag je tijdens de stille uren les nemen, je betaalt dan naast het lesgeld een “leslidmaatschap” van €60,- per seizoen.

Hoe lang duurt een les? Hoeveel weken train ik?

Je lessen duren 60 minuten (10 minuten in-/uitspelen) en beginnen stipt op tijd. Een module duurt 14 lessen.

Wanneer begint en eindigt het lesseizoen?

Onze lesdata voor senioren vind je hier. De lesdata voor junioren hier.

Op welke uren kan ik trainen? En wat kost het?

Overdag en ‘s avonds. Kijk bij het lesaanbod voor de specifieke uren en tarieven.

Kan ik alleen groepstraining volgen of ook individueel?

Allebei! Met een groepsles train je in een groep van 4 personen. Op het inschrijfformulier kun je aangeven met wie je graag wil trainen. Als je je individueel opgeeft delen wij je in met spelers van vergelijkbaar niveau. We bieden ook privétraining aan voor één of twee personen.

Hoe ziet een jeugdtraining eruit?

Wij volgen in onze jeugdtrainingen de Tenniskids methode van de KNLTB. We werken hierbij met aangepaste materialen. Kinderen die voor het eerst gaan tennissen en meteen beginnen op een groot veld verliezen snel hun interesse. De rally’s zijn kort, de ballen stuiteren over hun hoofd en ze zijn het langst bezig met ballen rapen. Daarom is Tenniskids zo belangrijk!

Een stimulerend Tenniskidsprogramma dat speciaal is ontworpen om kinderen de mogelijkheid te bieden tennis op een ‘toffe’ manier te leren. Tenniskids is namelijk fun!

Hoe zit het met risico en aansprakelijkheid?

Klik hier voor meer informatie over het risico en de aansprakelijkheid

Hoe zit het met het kids sportkamp?

Deze staat gepland van maandag 12 t/m woensdag 14 juli 2021.

De kids worden gebracht tussen 08.45 en 09.00u en opgehaald tussen 17.00-17.15. Er zal elke dag tennisles worden gegeven en daarnaast zijn er diverse andere sport- en spelactiviteiten onder begeleiding van gediplomeerde tennisleraren, en assistenten (KNLTB, CIOS). Veiligheid, gezelligheid en in een positieve sfeer veel leren staan deze week centraal. Het deelnamegeld €200 max.met meer opties is inclusief lunches, gezonde tussendoortjes, fruit, drinken en snacks/snoepjes. Uw kind hoeft geen lid te zijn van de tennisclub, ook kinderen met weinig/geen tenniservaring kunnen meedoen. De groepssamenstelling gebeurt op basis van leeftijd. Klik hier voor meer informatie.

Hoe weet ik of de les doorgaat als het regent? Wie bel ik als ik in de file sta/geblesseerd ben?

Zodra je bent ingedeeld krijg je het e-mailadres en telefoonnummer van je trainer. Alle communicatie loopt via je leraar. Als het stormt en je les komt te vervallen, dan stelt je trainer je tijdig op de hoogte. Hoor je niets van je trainer, dan gaat de les gewoon door. Lees hier het lesreglement.

Geweldig, ik wil trainen bij deze school! Hoe schrijf ik mij in?

Leuk dat je bij ons komt trainen! Ga naar ons lesaanbod, kies het pakket dat bij jou past. Vergeet niet je leerdoelen in te vullen op het formulier. Vink je voorkeuren voor tijden aan en noem eventuele trainingspartners.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!